Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

ReFence Sunscreen SPF 30, 50 ml

ReFence SPF 30

Opnå langvarig, omfattende solbeskyttelse med Rebiome ReFence SPF 30. Denne lette, multifunktionelle creme er designet til både ansigtet og kroppen og kombinerer solbeskyttelse med probiotisk stimulering, der effektivt skærmer mod solens skadelige UV-stråler og forurening.

Rebiome ReFence er din ultimative langtidsvirkende løsning til solbeskyttelse. Den er formuleret som en alsidig ansigts- og kropscreme, der tilbyder både UVA/UVB-beskyttelse og skærmer mod blåt lys.
Er beriget med hyaluronsyre, fugter den dybt og plejer huden, mens den styrker dens naturlige forsvar.

Den miljøvenlige formel indeholder pre- og probiotisk stimulerende aktivitet, som hjælper med at genoprette hudens mikrobielle balance.

Gør noget godt for din hud ved at balancere og styrke dens mikrobiom med Rebiome ReFence. Denne allround-solcreme giver langvarig beskyttelse mod solens skadelige stråler samt blåt lys og forurening.
Takket være dens unikke Fensebiome™-formel stimuleres hudens naturlige probiotiske aktivitet, mens kraftfulde antioxidanter og nærende E-vitamin arbejder på at mindske synlige tegn på ældning.
Er beriget med baobab- og macadamia-olier, absorberes den let af huden og efterlader den næret og beskyttet.
ANVENDELSE
Pøfør 2-3 pump på ansigt og hals. Påfør det som det sidste lag og efter ansigtscreme. Til daglig brug og til alle hudtyper.
Producent: iS Clinical
390,00 DKK
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options

Fri fragt i DK ved ordrer over 399,-

*
*
*
Kunder der har købt denne vare købte også

Extreme Protect SPF40, 100 ml

Extreme Protect SPF 40

GENOBYGGENDE – UDELUKKENDE FYSISKE FILTRE - ULTIMATIV BESKYTTELSE

EXTREME PROTECT SPF 40 er en multi-funktionel behandlende formel der beskytter mod miljøpåvirkninger, med den patenterede Extremozymes-teknologi kombineret med videnskabeligt avancerede fysiske filtre; transparent mikroniseret zinkoxid og transparent mikroniseret titandioxid.
Denne innovative, antioxidantrige og bredspektrede UVA- og UVB-solcreme hjælper med at supportere optimal hudsundhed, idet den fugter og beskytter huden. Fås i Translucent, PerfecTint Beige og PerfecTint Bronze.

FORDELE
- Botanisk baseret formel
- Fysiske, aktive transparente filtre
- Sikrer bredspektret UVA- og UVB-beskyttelse
- Beskytter mod miljøpåvirkninger med Extremozymes teknologi
- Vandafvisende
- Reducerer erythema (forbrændinger forårsaget af solen)
- Fugter, udglatter og blødgør
- Danner en antioxidantrig barriere på huden
- Reducerer fotoaldring
790,00 DKK