Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Intraceuticals

Produkter som anbefales sammen med Intraceuticals Oxygen Lift behandlinger. (Den originale Madonna behandling). Hudplejeprodukterne er opbygget efter Intraceuticals særlige Hyaluropn lag-på-lag teknik, hvor produkterne er med forskellige molekyle størrelser.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Atoxelene Daily Serum, 30 ml

Professionel serum med botaniske peptider rettet mod tydelige linjer og rynker.

Reducerer straks synlige ældningstræk i huden med akkumulerende og langsigtede resultater.
Påføres to gange dagligt på alle områder, hvor tydelige linjer og rynker er et problem. For at opnå maksimalt udbytte bruges den efter Rejuvenate daglig serum som en målrettet forlængelse af Intraceuticals 3-trins Hyaluronic Layering behandling.
Følg op med Rejuvenate fugtighedsgelé og Rejuvenate fugtighedsbevarende creme.
1150,00 DKK

Rejuvenate Cleanser Gel

En let sæbe-fri rensegelé der fjerner urenheder og genopretter hudens naturlige balance.

Beskytter huden så optimale resultater opnås ved Hyaluronic Layering behandling.

Anvendelse: Fugt ansigtet med vand, påfør en lille mængde sæbe der masseres ind i huden. Skyl grundigt med vand. Hvis der opstår irritation, stop med at bruge geléen. Anvendes morgen og aften.
Fjerner makeup, overskydende olie og urenheder samt døde hudceller. Sikrer at huden er pH-afbalanceret.
310,00 DKK

Rejuvenate Contour Eye Gel

Giver ultimativ fugtighed og reducerer synligt forekomsten af fine linjer og rynker.

En ultra koncentreret gelé med dobbelt koncentration af hyaluronsyre, specielt sammensat til det sarte øjenområde.
Påfør en lille mængde på øjekonturerne og læbelinjerne efter fugtighedsgeléen. Anvendes to gange dagligt.
950,00 DKK

Rejuvenate Hydration Gel

Deponerer fugten i huden

Fugter øjeblikkeligt med et depot af antiældningsnæring til huden der synligt behandler tegn på ældning.
Arbejder i synergi med det daglige serum og forbedrer dramatisk hudens udseende.
Påfør en lille mængde to gange dagligt efter den daglige serum, over ansigt og hals og følg op med fugtighedsbevarende creme.
679,00 DKK

Rejuvenate Moisture Binding Cream

Udglatter huden, bekæmper dehydrering af hudens overflade

Hyaluronic Polymer og danner et forsvarsmiljø der beskytter din hud mod angreb fra frie radikaler. Markante resultater, der reducerer tegn på for tidlig ældning.

Påføres to gange dagligt på ansigt og hals. For at opnå optimale resultater bruges cremen efter daglig serum og fugtighedsgelé. Hvis der opstår irritation stop med at bruge geléen.
579,00 DKK

Rejuvenate, 3 step Layering Set

Indeholder:
- Rejuvenate Daily Serum, 30ml
- Rejuvenate Hydration Gel,40ml
- Rejuvenate Moisture binding Creme, 40ml
2299,00 DKK

Rejuvenation Daily Serum, 30 ml

REJUVENATION DAILY SERUM

Øjeblikkelig virkning: Løfter - Toner - Fugter og ændrer markant den måde din hud ser ud og føles på. Fugter i dybden, leverer kraftfulde anti-ældnings aktiver og skaber det perfekte grundlag for makeup. Forbedrer synligt hudens tekstur, glød og vitalitet.

Anvendes på ansigt og hals, morgen og aften, som et selvstændigt produkt til at give en øjeblikkelig forbedring af den måde din hud ser ud og føles på. For at opnå maksimalt udbytte, bruges Intraceuticals 3-trins Hyaluronic Layering behandling, ved at følge op med Rejuvenate daglig serum med Rejuvenate fugtighedsgelé og derefter Rejuvenate fugtighedsbindende creme.
1150,00 DKK

Intraceuticals

 

Intraceuticals, som er et australsk firma har udviklet Den Originale Oxygen Lift behandling. I forbindelse med behandlingen er det optimalt at følge op med produkter for at opretholde en længerevarende effekt.

 

Hyaluronsyre binder fugten

Produkterne er baseret er baseret på Hyaluronsyre, som er en fantastisk ingrediens, der med et enkelt molekyle kan binde op til 1000 gange sin ege vægt i huden. Det findes naturligt i huden, men i mindre og mindre mængder i takt med at huden ældes.

 

Ved at anvende Intraceuticals produkter efter en Oxygen behandling vil man bedre kunne bibeholde det opnåede resultat af behandlingen. Huden genkendere produkternes molekyler, da de er identiske med vores egne.

 

Hjemmeplejeprodukterne lægger sig i et fint sidste lag ovenpå huden, forsegler det opnåede resultat, og tilfører samtidig yderligere vitaminer og næring for at opretholde en længerevarende effekt.