Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters
Hyaluronic Hydra Powder Loose

Er en silkeblød og transparent løs pudder med forbedrende egenskaber for huden. Det fikserer din makeup og skaber illusionen af en mere glat hudoverflade.
Hyaluronic Hydra-Powder Loose er det ultimative finish-produkt. Dette transparente løse pudder er formuleret med hyaluronsyre, der arbejder for at skjule porer og fine linjer samtidig med, at det forhindrer skinnende hud uden at tørre huden ud.

Det ultrafine pudder er fugtgivende og indeholder hyaluronsyre, der udglatter ujævnheder på huden og skaber en fuldendt finish uden at give et overpudret udseende. Hyaluronic Hydra-Powder er et favoritprodukt fra By Terry. Det er velegnet til påføring i hele ansigtet, selv under øjnene for yderligere lys og fiksering.

ANVENDELSE:
Omrystes før brug. Brugt Dual-Ended Liquid & Powder Brush eller Retractable Kabuki Brush at fange den nødvendige mængde pudder. Bank overskydende pudder mod dåsen og påfør over hele dit ansigt på foundation eller umiddelbart efter primer. For de bedste resultater skal du prime din hud med Hyaluronic Hydra-Primer.
Til touch-ups anbefales du anvende med fingerspidserne på områder, der skal korrigeres for at absorbere olie og neutralisere uønsket glans.
Producent: By Terry
Tilgængelighed: På lager
Før pris: 359,00 DKK
251,00 DKK
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options

Fri fragt i DK ved ordrer over 399,-

*
*
*