Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Bioeffect

Bioeffect EGF er en ny generation af hudpleje. Måske har du allerede læst om dette fantastiske produkt i blade og magasiner? Bioeffect EGF serum indeholder det celleaktiverende EGF-protein, som stimulerer hudcellernes fornyelse og produktionen af kollagen. EGF proteinet blev efter 10 års forskning lanceret i sin reneste planteform af det islandske firma SIF Cosmetics og er udviklet af verdensledende planteforskere i samarbejde med hudlæger.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Bioeffect 30 Day Treatment

Intensiv 30 dages kur giver din hud et aktivt boost.

Indeholder 3 aktive proteiner som spiller en afgørende og aktiv rolle for hudens biologiske opbygning og fornyelsesproces.
Indeholder 3 gange så meget EGF end Bioeffect EGF Serum. De andre proteiner er: - KCF, som har en central rolle i hucellernes yderste lag - IL-1a, som forbedrer hudens elasticitet markant og forhindrer uønskede stoffer i at trænge ind gennem huden, ligesom fugtniveauet i huden optimeres.

Der anbefales 1-4 kur om året, afhængig af hudens tilstand og udvikling. Der skal dog være mindst 2 måneders pause mellem hver kur.
2250,00 DKK

Bioeffect EGF Body Serum, 120 ml

EGF Body Serum er et plejende og fugtgivende serum til kroppen.

Den silkeagtige formel indeholder rent, blødt, lava-filtreret vand fra Island, EGF fra byg, hyaluronsyre, ekstrakt fra bygfrø samt glycerin for at efterlade huden mere strålende, ungdommelig og glat.

EGF Body Serum er olie-fri, ikke fedtende serum, der er let at fordele og absorberes hurtigt.

Anvendelse
Fordel to til tre pump på hver kropsdel, hvorefter serummet masseres ind med glidende, cirkulære bevægelser.
For at opnå de bedste resultater, anbefales det, at anvende serummet dagligt efter badet. EGF Body Serum kan med fordel anvendes på hud, der er blevet eksponeret for sol eller er solskadet.
800,00 DKK

Bioeffect EGF Classic Duo

EGF Classic Duo
Værdi 2255,-
Der er 25% at spare på gaveæsken med den ultimative EGF-hudplejerutine til både ansigt og øjne.
Dette hudplejesæt er den ultimative EGF-rutine til ansigt og øjne. Perfekt til alle dem, der ønsker at bevare deres huds sunde udseende, men også ønsker et målrettet produkt til den sarte øjenkontur.
EGF Serum: Oplev vores EGF Serum, en fugtgivende og genopbyggende anti-aging serum, der er skabt til at forvandle din hud. Med daglig brug kan du optimere din hudens sundhed og opnå en glat og strålende teint.
Vores serum er formuleret med EGF fra byg (Epidermal Growth Factor), et kraftfuldt signalprotein, der ikke kun hydrerer, men også forynger din hud. Fine linjer og rynker mindskes, og produktionen af kollagen og elastin i din hud stimuleres. Gør din hud glad med vores EGF Serum.

EGF Eye Serum:
Til den sarte hud omkring øjnene præsenterer vi vores EGF Eye Serum - det silkebløde geléserum, der fungerer som din øjencreme. Den indeholder en høj koncentration af EGF og er designet til at tackle fine linjer, rynker og kragetæer omkring øjnene.
Vores serum er nem at påføre takket være den kølende metalkugleapplikator, der ikke kun giver en skøn massage, men også hjælper med at reducere hævelser. Giv dine øjne den opmærksomhed, de fortjener med vores EGF Eye Serum.
1690,00 DKK

Bioeffect EGF Day Serum

Effektiv serum i en blød konsistens

Et serum som er vandbaseret, har en geléagtig, blød konsistens, der er nem at fordele og absorberes hurtigt. Huden efterlades med en glat, perfekt primet overflade, der er klar til makeup.

- Gør huden tættere og fastere
- Reducerer fine linjer og rynker
- Genopretter hudens elasticitet
- Reducerer porestørrelsen og gør huden glattere
- Huden får et mere sundt og ungdommeligt udseende

Fordel BIOEFFECT EGF DAY SERUM om morgenen på nyrenset ansigt og hals, og vent herefter et par minutter før du applicerer makeup og/eller solbeskyttelse. Således kan huden absorbere EGF-proteinet fuldkomment.
1100,00 DKK

Bioeffect EGF Essence

Mirakkelvand på flaske

Ansigts-essence, der genopfylder huden og efterlader den blød, fugtet og med et sundt udseende.

En essence, som traditionelt er dybt forankrede i asiatiske hudplejerutiner, har de senere år vundet indpas i resten af verden. Og selvom en essence ofte kaldes for ’mirakel-vand’, så er det hverken vand, tonic eller serum, men en kombination af alle disse.
Den hurtigt absorberede konsistens fordeles på nyrenset ansigt for at forberede huden så den får optimal effekt af de efterfølgende plejeprodukter, som serum eller dagcreme.

BIOEFFECT EGF ESSENCE er en let, vandig essence, der er beriget med BIOEFFECTs unikke, bygbaserede EGF (Epidermal Growht Factor). Den unikke og rene, parfume-fri formel med blot 11 ingredienser er pakket med super fugtgivere og fungerer som en sand fugtmagnet for huden. Formlen er udviklet til at forberede huden på den efterfølgende applicering af et BIOEFFECT serum eller dagcreme samt forstærke EGF-effektiviteten.

ANVENDELSE
Hæld en smule essence i håndfladen (omkring 2-4 stænk) og pres herefter essencen blidt ind mod ansigt og hals. Brug efterfølgende serum eller dagcreme fra BIOEFFECT. En flaske holder ca 2 måneder ved daglig brug (2 ml pr gang).
825,00 DKK

Bioeffect EGF Eye Serum, 6 ml

Et opstrammende serum til din øjenomgivelse

Er særligt udviklet til nænsomt at pleje og korrigere huden i øjenområdet. Det opfriskende og silkebløde geléserum med indhold af Hyaluronsyre i kombination med det effektive og virksomme EGF-protein.
Hudens naturlige fugtbalance reetableres samtidig med, at produktets virksomme ingredienser, arbejder i dybden og tilfører huden en langsigtet og rynkereducerende antiage-pleje.

Med roll-on funktion som sikrer maksimal hygiejne og korrekt dosering. BIOEFFECT EGF Eye Serum anvendes en gang dagligt - morgen eller aften, på ren hud.
650,00 DKK

Bioeffect EGF Power Cream

BIOEFFECT EGF Power Cream

Er en luksuriøs, intenst nærende ansigtscreme til tør og moden hud.
Formlen er rig på genopbyggende og nærende ingredienser, der arbejder sammen for at mindske synlige ældningstegn samt forbedre hudens udseende.
Cremen kan anvendes alene eller ovenpå BIOEFFECT's sera eller EGF Essence for at opnå endnu mere effektivitet, fugt og næring.

Anvendelse: Fordeles morgen og aften på ansigt, hals og halsudskæring. Masseres blidt ind i bløde, cirkulære bevægelser.
Dokumenteret anti-age effekt med synlige resultater.
- 53% reduktion på fine linjer og rynker
- 60% forbedring af hudens fasthed
- 58% forbedring af hudens elastisitet
- 56% reducering af synlige porer

VIGTIGSTE INGREDIENSER:
- Bygbaseret EGF – vores signaturingrediens, der er med til at støtte hudens naturlige kollagenproduktion samt reducere fremkomsten af fine linjer og rynker. EGF spiller også en vigtig rolle i hudens fugtning, da ingrediensen fremmer produktionen af hyaluronsyre, som sikrer, at huden er bedre fugtet i længere tid.
- Oridonin er en ny og spændende ingrediens udvundet fra en planteekstrakt, som er kendt for sin evne til at reducere oxidativ stress (en potentiel årsag til synlige ældningstegn). Derudover kommunikerer ingrediensen med huden på samme måde som EGF og sammen arbejder de to ingredienser i perfekt synergi for at forbedre hudens udseende ved at udviske linjer, øge fasthed og spændstighed samt forbedre hudens teint.
- Niacinamid, også kendt som B3 vitamin, forbedrer synligt hudens struktur, gør hudtonen mere ensartet og forbedrer udstrålingen samt reducerer tilsynekomsten af fine linjer og rynker.
- Beta-Glucan er en lindrende ingrediens med antioxidative egenskaber, der hjælper med at bevare hudens sunde barriere såvel som at minimere rødme og sensitivitet.
- Hyaluronsyre i en ekstremt lille form (Super Small Size SLMW), der trænger bedre ind i huden.
- Sheasmør, squalane og kæmpenatlysolie (Evening Primrose Oil) – fugtgivende ingredienser, der tilfører vigtige fedtsyrer til huden.
1450,00 DKK

Bioeffect EGF Power Serum

BIOEFFECT hudpleje mod ældningstegn til helt nyt niveau med lanceringen af EGF Power Serum.
Med udgangspunkt i BIOEFFECT’s verdensomspændende kultprodukt, EGF Serum, føjer det nye, potente og yderst effektive EGF Power Serum sig til BIOEFFECT’s Power-kategori, der er specifikt tilegnet modne hudtyper med behov for mere potente produkter, som effektivt og intenst bearbejder synlige hudældningstegn.
Det første produkt i denne kategori var 2021-successen, EGF Power Cream, der er en rig og nærende ansigtscreme med bygbaseret EGF og niacinamid.

EGF Power Serum består af en potent og unik sammensætning af kun 12 rene ingredienser, som arbejder i perfekt synergi for at minimere synlige hudældningstegn.
For yderligere at booste resultaterne har BIOEFFECT’s forskere kombineret vækstproteinerne med NAG (N-Acetyl Glucosamine) og hyaluronsyre.

Resultatet er op til 50% forbedring af fem forskellige hududfordringer, som kan relateres til hudældning. Med en simpel rutine tackler EGF Power Serum tørhed, UV-forårsaget pigmentering, rynker, mistet fylde og spændstighed samtidig med hudbarrieren styrkes.
1500,00 DKK

Bioeffect EGF SERUM - Value set

EGF Serum Value Set

Her får du EGF Serum Value Set, som tilbyder en enkel og effektiv EGF hudplejerutine til både ansigt og krop.
Sættet har samme pris som en full-size EGF Serum.
Bioeffect EGF Serum er det prisvindende serum, der forbedrer hudens sundhed, øger fugtighedsniveauet og giver en smuk glød.

Rejsestørrelser:
- EGF Essence
- EGF Eye Serum
- EGF Body Serum

Disse luksusprodukter sikrer en komplet fugtgivende og effektiv EGF-rutine. Pris: 1.195 kr. (Værdi: 1.713 kr.) - Du betaler kun for EGF Serum.
1195,00 DKK

Bioeffect EGF Serum, 15 ml

Effekten er helt fantastisk

Dette islandske serum reaktiverer hudcellernes egen genetiske fornyelses proces, hvorfor det er helt unikt.
For den optimale effekt anvendes 2-3 dråber for at opnå fugtoptimeret, synligt glattere resultat. Kan også anvendes under øjnene.
Hvis anvendelse af natcreme ovenpå, da lad EGF serum trænge godt ind først.
EGF (Epidermal Growth Factor) er proteiner, som virker på menneskelige cellers genetiske fornyelse. Med alderen har huden mindre EGF og fornyer sig langsommere. Bioeffect EGF serum reaktiverer hudcellernes egen genetiske fornyelses proces.
1195,00 DKK

Bioeffect Hydrating Cream, 30 ml

Hydrating Cream, 30 ml
Et virkelig godt supplement til BIOEFFECTs hudplejeprogram og kan bruges alene eller ovenpå BIOEFFECTs sera for ekstra fugttilførsel og næring. Som dag- og natcreme og til alle hudtyper. >br>
Med en formel, som er baseret på det rene, milde og ekstremt bløde, islandske vand med ekstra frynsegoder i form af EGF fra bygplanter, antioxitanter og lavmolekylær hyaluronsyre.
Cremen er uden parfume og med kun 16 rene, sikre ingredienser er cremen helt i tråd med clean beauty-standarder.
Internt studie viser øget fugtniveau med op til 35% og, at fugtniveauet var bevaret 12 timer efter applicering.
550,00 DKK

Bioeffect Hydrating Cream, 50 ml

Hydrating Cream, 50 ml
Et virkelig godt supplement til BIOEFFECTs hudplejeprogram og kan bruges alene eller ovenpå BIOEFFECTs sera for ekstra fugttilførsel og næring. Som dag- og natcreme og til alle hudtyper. >br>
Med en formel, som er baseret på det rene, milde og ekstremt bløde, islandske vand med ekstra frynsegoder i form af EGF fra bygplanter, antioxitanter og lavmolekylær hyaluronsyre.
Cremen er uden parfume og med kun 16 rene, sikre ingredienser er cremen helt i tråd med clean beauty-standarder.
Internt studie viser øget fugtniveau med op til 35% og, at fugtniveauet var bevaret 12 timer efter applicering.
865,00 DKK

Bioeffect Hydrogel Mask, 1 stk.

Hydrogel Facial Mask, 1 stk.

Bioeffect Serum med Hydrogel Imprinting Mask

Det er ikke en traditionel sheet-maske, men en intenst fugtgivende hydrogel maske af højeste kvalitet, specifikt udviklet til at maksimere effekten af EGF i BIOEFFECTs forskellige sera.

Masken er perfekt som et fugtboostende supplement to til tre gange om ugen til den sædvanlige BIOEFFECT rutine, men kan også med stor fordel anvendes til at give huden masser af fugtmætning op til en større begivenhed eller i forbindelse med en længere flyvetur.
140,00 DKK

Bioeffect Hydrogel Mask. Æske med 6 stk.

Hydrogel Facial Mask

Det er ikke en traditionel sheet-maske, men en intenst fugtgivende hydrogel maske af højeste kvalitet, specifikt udviklet til at maksimere effekten af EGF i BIOEFFECTs forskellige sera.

Masken er perfekt som et fugtboostende supplement to til tre gange om ugen til den sædvanlige BIOEFFECT rutine, men kan også med stor fordel anvendes til at give huden masser af fugtmætning op til en større begivenhed eller i forbindelse med en længere flyvetur.
700,00 DKK

Bioeffect Inprinting Eye Mask

Prisnedsat pga. datoudløb: 03/2024. Kan anvendes 1 år efter denne dato.

Intensivt fugtgivende øjenmasker

Æske med 8 par hydrogel øjenmasker.
På blot 15 minutter vil øjenmasken reducere forekomsten af fine linjer, rynker, træthedstegn og hævelser omkring øjnene. En god øjenmaske specielt fremstillet til det sarte øjenområde.
420,00 DKK

Bioeffect Micellar Cleansing Water. 200 ml

Utroligt mild formel, der effektivt fjerner makeup og urenheder

Formlen indeholder en unik blanding af tre nøje udvalgte miceller, der sikrer optimal afrensning af huden uden at den virker fedtet. Derudover er formlen beriget med fire fugtgivende ingredienser, der efterlader huden blød og fugtet.
Indeholder hverken parfume eller olie, og er derfor perfekt til anvendelse inden brug af BIOEFFECTs forskellige sera, som skal anvendes på helt ren hud. Og eftersom formlen fugter huden, forstærkes effekten af BIOEFFECTs forskellige sera, hvis proteiner trives bedst i et vandigt miljø.
Anvendelse: Gennemvæd en vatrondel og stryg den over dit ansigt, øjne og hals indtil huden er helt ren. Kan anvendes af alle hudtyper.
560,00 DKK

Bioeffect On-The-Go Essentials

Skøn kit med Bioeffect produkter
Værdi: 715,-

INDHOLD:
• 30 ml Micellar Cleansing Water – en blid men effektiv formel, der nænsomt fjerner urenheder imens huden fugtes.
• 10 ml Volcanic Exfoliator – renser huden i dybden og fjerner døde hudceller.
• 15 ml EGF Essence - En let, fugtgivende ansigtsessens, er perfekt at forberede huden til ethvert serum eller fugtighedscreme.
• 7 ml Hydrating Cream - Denne forfriskende fugtighedscreme øger hudens fugtniveauer og efterlader huden blød, glat og sund.
• 5 ml EGF Serum til aftenen – Bioeffects kultserum, der plejer og genopbygger din hud. Styrker kollagendannelsen og reducerer fine linjer og rynker.
650,00 DKK

Bioeffect Osa Water Mist

Mist som både virker både fugtgivende og matterende
Denne ansigtsmist er ideel til situationer, hvor din hud har brug for ekstra fugt, eller hvis du føler behov for at friske den op i løbet af dagen på arbejdet, i flyet eller på ferien.
For øjeblikkeligt at absorbere fedt og efterlade huden blød og mere mat, er formlen beriget med en unik form af OSA - et naturligt forekommende silica fra Islands geotermiske kilder. Derudover indeholder formlen lavmolekulær hyalronsyre, der trænger dybt ind i huden og sikrer en optimal fugtbalance – nærmest som at give et stort glas vand til huden.
Anvendes efter behov i løbet af dagen eller som en del af renserutinen inden brug af serum. Til alle hudtyper.
395,00 DKK

Bioeffect Volcanic Exfoliator

Prisnedsat pga. datoudløb: 03/2024. Kan anvendes 1 år efter denne dato.

En eksfolierende ansigtsscrub

Med mikrokrystallinsk vulkanaske fra Island. Den nye BIOEFFECT VOLCANIC EXFOLIATOR fjerner nænsomt de tørre hudceller fra hudens overflade, og efterlader huden blød, frisk og klar til at modtage de gavnlige effekter.

For en optimal dybderensende og blødgørende effekt er formlen ydermere beriget med eksfolierende abrikoskerner og kokosolie, mens antioxiderende E-vitamin plejer huden og beskytter den mod ældning før tid.
Anvendes 1-2 gange om ugen.
385,00 DKK

EGF Hand Serum, 40 ml

EGF Hand Serum

Er en luksuriøs tilgang til håndpleje og inkluderer Bioeffects signatur-ingrediens, EGF udvundet fra byg (Barley SH-Oligopeptide-1), som er blandt formlens blot 13 rene og virkningsfulde ingredienser. EGF Hand Serum reparerer i dybden, revitaliserer samt fugter tørre, sprukne hænder alt imens hudens barrierefunktion forbedres og forekomsten af hyperpigmentering mindskes.

Serummets ikke-fedtende og geléagtige konsistens absorberes hurtigt og efterlader øjeblikkeligt hænderne bløde og velplejede.
385,00 DKK

Bioeffect EGF

 

Bioeffect EGF serum indeholder det celleaktiverende EGF-protein, som stimulerer hudcellernes fornyelse og produktionen af kollagen. EGF proteinet blev efter 10 års forskning lanceret i sin reneste planteform af det islandske firma SIF Cosmetics og er udviklet af verdensledende planteforskere i samarbejde med hudlæger.

 

I produktionen af Bioeffect’s produkter indgår et frø fra bygplanten, som dyrkes i vulkansk pimpsten og som bliver vandet med rent kildevand fra de naturlige islandske kilder og dyrkes i drivhuse, hvor man også udnytter den underjordiske vulkanske energi. Bioeffect består af en linje af produkter, som forbedrer hudens evne til at reparere sig selv samtidig med, at de fugter og nærer huden selv, så man kan opretholde en smuk hud med en sund udseende.

 

Hvad er EGF?

EGF (Epidermal Growth Factor) er en vækstfaktor, der forekommer naturligt i huden og fungerer som en budbringer mellem hudcellerne. EGF stimulerer specifikt cellefornyelsen, sætter gang i produktionen af kollagen og elastin samt vedligeholder hudens sunde udstråling.

 

Bioeffect bremser hudens ældnings-process

Bioeffect EGF bevarer hudens naturlige glød. Har en opstrammende effekt og huden føles sundere og yngre. EGF er et protein, som stimulerer hudens naturlige cellefornyelse og bremser ældnings-processen. Ved daglig brug genopbygges hudens naturlige struktur med naturens egen genetiske kraft. Produkterne indeholder ingen parfume eller farvestoffer og er uden konserveringsmidler.

Om Bioeffect EFG Serum: 

“Præsidenten for den amerikanske hudlægeforening, Dr. Ronald Moy udtaler, at han i de 30 år hvor han har praktiseret, ikke har set noget produkt give så gode resultater som med EGF Serum”.

 

EGF proteinet er hudens fornyelses protein

Bioeffect er den hudplejeserie som er basseret på plantebaseret EGF, som er dyrket og udvundet af næringsrige bygplanter på Island. EGF proteinet er hudens fornyelsesprotein – et anderkendt og nobelprisvindende protein, der fungerer som en budbringer mellem hudcellerne, som ellers mister deres effekt i takt med at de ældes.

 

Produkterne fra Bioeffect aktiverer hudcellernes naturlige fornyelsesprocess og øger produktionen af kollagen og elastin, genopbygger hudens tabte elasticitet og giver huden en sund og frisk overflade.

 

Anvendelse: Påfør 2-4 dråber på ren, tør hud, og vent 5-10 minutter for at lade serum til at absorbere helt, før man går i seng.

 

Bioeffect EGF Serum

Det første produkt, som kom på markedet var Bioeffect EGF Serum.
Denne anvendes som natcreme med 3 til 4 dråber fordelt på ansigt og hals.

 

- Giver huden en ungdommelig glød

- Huden får en mere jævn og glat overflade

- Binder fugten og giver huden fylde

- Tørre pletter formindskes

- For alle hudtyper

- Med indhold af kun 7 ingredienser

 

EGF Serum er et banebrydende produkt, som er en bestseller over hele verden. Er en ægte favorit – og ikke uden grund.

 

Bioeffect – en effektiv hudplejeserie

Den fantastiske serie fra Bioeffect er konstant under udvikling og består i dag af flere lækre produkter til ansigt og krop. Der findes to silkebløde cremer, som er den perfekte match til de fantastiske sera i serien.

Hydrating Cream har en formel baseret på det rene, milde og ekstremt bløde, islandske vand med ekstra frynsegoder i form af EGF fra bygplanter, antioxitanter og lavmolekylær hyaluronsyre.

Bioeffect Power Cream er en luksuriøs, intenst nærende ansigtscreme til tør og moden hud. Formlen er rig på genopbyggende og nærende ingredienser, der arbejder sammen for at mindske synlige ældningstegn samt forbedre hudens udseende.

Stimulerer produktionen af kollagen og elastin og styrker hudens naturlige evne til at forny sig selv.

De kan anvendes alene eller ovenpå BIOEFFECT's sera eller EGF Essence for at opnå endnu mere effektivitet, fugt og næring.

x

Bioeffect Power Cream

 x

Bioeffect Body Intensive indeholder samme særdeles veldokumenteret anti-aging effekt fra EGF, som findes i den prisvindende EGF Serum. Med disse dråber fra EGF Serum kan pleje hele kroppen med og opnå cellefornyende effekt. For optimal effekt anvendes dagligt 2-3 dråber på hver kropsdel lige efter badet. Også velegnet til barmen. Absorberes hurtigt.

 

Bioeffect EGF Eye Serum er en opstrammende multi-tasker, særligt udviklet til nænsomt at pleje og korrigere huden i øjenområdet. Det opfriskende og silkebløde geléserum, indeholder Hyaluronsyre i kombination med det effektive og virksomme EGF-protein. Hudens naturlige fugtbalance reetableres samtidig med, at produktets virksomme ingredienser, arbejder i dybden og tilfører huden en langsigtet og rynkereducerende antiage-pleje. Med en roll-on funktion, som sikrer maksimal hygiejne og korrekt dosering.

 

Bioeffect 30 Day Treatment

Er en intensiv anti-age kur med tre forskellige vækstfaktorer, som giver huden et aktivt boost og som spiller en afgørende og aktiv rolle for hudens biologiske opbygning og fornyelsesproces. Kuren anbefales én gang i kvartalet.

 

På kun 30 dage transformeres din hud og du vil opleve en mere fast og glat hud og en mere gennemfugtet hud.

 

- Genopbygger hudens fasthed og spændstighed

- Mindsker signifikant fine linier og rynker

- Optimerer hudens struktur

- Giver huden en naturlig glød

- Øger hudens fugtniveau

- Mindsker rødme og udjævner farveforskelle

- Med indhold af kun 9 ingredienser

- Velegnet til alle hudtyper

 

Ud over at 30 dags kuren indeholde EGF vægstfaktor indeholder det også KGF (Keratinocytvækstfaktor) som stimulerer fornyelsen af ​​keratinocytter, den dominerende celletype i overhuden. Forskning viser en signifikant fortykkelse af huden.

 

Interleukin 1a (IL-1a) forbedrer hudens elasticitet og bevarer hudens barriere, for at forhindre uønskede stoffer i at trænge gennem huden og bevarer sin fugtighed, især med stigende alder.