Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

A Pure Mind

A Pure Mind Collagen pulver er en effektiv kollagen med en veldokumenteret effekt. Giver en glattere hud med færre og mindre dybe linjer og rynker, øger hudens spændstighed og elasticitet og det reducerer appelsinhud. A Pure Mind Collagen pulver findes i 3 varianter og er alle smagsneutrale.

Det er vigtigt at tage sig godt af sin hud, da den vil være vores trofaste ledsager resten af livet. For at sikre, at huden forbliver ungdommelig, smuk og spændstig, er det nødvendigt at give den rette pleje både indefra og udefra. En god praksis er at begynde at tage kollagen tilskud fra 25-30 års alderen, men det er aldrig for sent at starte. Kollagen kan hjælpe med at bevare hudens sundhed og vitalitet i mange år fremover.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

A Pure Mind Anti-Wrinkle Collagen

A Pure Mind Anti-Wrinkle Collagen er et førsteklasses kollagentilskud, som består af et unikt patenteret type 1 kollagenpulver fra kvæg. Indeholder det patenterede og smagsneutrale kollagenpulver VERISOL®. Dette produkt har dokumenteret effekt på følgende områder efter 8 ugers brug:

- Reducerer synlige rynker og fine linjer
- Øger hudens spændstighed og elasticitet

Et glas A Pure Mind Anti-Wrinkle Collagen indeholder 60 dagsdoser á 2,5 gram let opløseligt kollagenhydrolysat (150g)

Genanvendelig glas:
Beholderen er en flot amber jar i genanvendeligt glas, med let aftagelig label, så det nemt kan genbruges i hjemmet.
Dosis:
Voksne: 1 teske (2,5g) dagligt
Opbevaring:
Opbevares tørt og utilgængeligt for børn

Anvisning:
Indtages i væske 1 gang dagligt. Kan blandes i varme og kolde drikke, smoothie eller bruges i madlavning.
299,00 DKK

A Pure Mind Anti-Wrinkle Marine Collagen

A Pure Mind Anti-Wrinkle Marine Collagen er lavet af et unikt patenteret type 1 kollagenpulver fra fisk, som er et smagsneutralt kollagenpulver, VERISOL®, med dokumenteret effekt efter 4-8 uger på:
- Reducerer forekomsten af rynker og fine linjer
- Øger hudens spændstighed og elasticitet
- Hjælper med at mindske forekomsten af appelsinhud

Kollagen pulveret er et smagneutralt, letopløseligt kollagen tilskud velegnet til dig, der ønsker kollagen fra marin/vegetarisk oprindelse hvor optageligheden er høj.
Et glas A Pure Mind Anti-Wrinkle Marine Collagen indeholder 30 dagsdoser á 5 gram (150g).
Genanvendelig glas:
Beholderen er en flot amber jar i genanvendeligt glas, med let aftagelig label, så det nemt kan genbruges i hjemmet.
Dosis:
Voksne: 2 teskeer (5g) dagligt
Opbevaring:
Opbevares tørt og utilgængeligt for børn

Anvisning:
Indtages i væske 1 gang dagligt. Kan blandes i kolde og varme drikke, smoothies eller bruges i madlavning.
379,00 DKK

A Pure Mind Premium+ Beauty FucoGen™

Pure Mind Premium+ Beauty FucoGen™ er en særlig type kollagentilskud, der indeholder velundersøgt marine kollagen og fucoidan fra tang.
Dette kollagenpulver er smagsneutralt og nemt at opløse i væsker. Det indeholder 250 mg ren fucoidan og 5750 mg marine kollagen. VERISOL® har dokumenteret effekt efter 4-8 uger på:
- Rynker og fine linjer
- Hudens elasticitet
- Hår og negle

Dette hydrolyserede type I kollagenpulver, udvundet fra marine kilder og indtaget i mængden af 5 gram dagligt i 4-8 uger, har vist følgende positive effekter på huden:
- Reducerer synlige rynker og fine linjer
- Øger hudens spændstighed og elasticitet
- Reducerer forekomsten af appelsinhud
- Forbedrer sundheden og udseendet af hår og negle

Fucoidan med anti-aging egenskaber:
- Modvirker at kollagen og elastin nedbrydes i huden - når huden udsættes for sollys og andre miljømæssige påvirkninger
- Naturligt højt indhold af jod, som bidrager til opretholdelse af en normal hud
- Fucoidan er udvundet fra blæretang og har en høj renhed på 91%.

Et glas A Pure Mind Premium+ Beauty FucoGen™ indeholder 30 dagsdoser á 6 gram.
Genanvendelig emballage:
Beholderen er af genanvendeligt glas med let aftagelig label og kan med fordel genbruges.
Dosis:
Voksne: 2 store teskeer (6g) dagligt
Opbevaring:
Opbevares tørt og utilgængeligt for børn

Anvisning:
1. 2 store teskeer i et glas
2. 250 ml. væske
3. Omrøres 30 sekunder.

Én gang dagligt. Kan også blandes i varme drikke, smoothie eller bruges i madlavning.
499,00 DKK

Om A Pure Mind Collagen pulver

a

Verisol® kollagenpulver er en specifik type kollagen tilskud, der adskiller sig fra andre kollagenpulvere ved at have gennemgået kliniske tests, som har påvist dokumenterede fordele for huden. Kollagen er et protein, der naturligt forekommer i kroppen og spiller en vigtig rolle i hudens, hårets, neglenes, knoglernes og senernes struktur. Med alderen falder mængden af kollagen i kroppen, hvilket kan føre til rynker, tyndere hår og andre tegn på ældning.

a

Forskning viser, at Verisol® kollagenpulver kan forbedre hudens generelle struktur, fasthed og elasticitet, hvilket bidrager til et mere ungdommeligt udseende. Kollagen kan findes i forskellige former, såsom kapsler, cremer og pulver, men Verisol® kollagen er primært tilgængeligt i pulverform.

a

A Pure Mind - Verisol kollagenpulver

a

a

Tre grunde til at tage colllagen pulver

a

Optimér din skønhed med Verisol® Kollagen med den skjulte skønhedsformel, der starter indefra og arbejder udad. Ved at inkorporere dette kollagen i din daglige rutine, forsyner du din hud, hår og negle med essentiel næring helt fra bunden. Resultaterne? Hurtig og tydelig reduktion af rynker, fine linjer, cellulite samt forbedret tilstand for dit hår og negle.

a

Kollagen er et afgørende protein for kroppen og spiller en uundværlig rolle i opbygningen af brusk og knogler. Efter 30-års alderen begynder vores naturlige kollagenproduktion at falde. Derfor kan daglig indtagelse af kollagen supplere kroppen og bidrage til at opretholde muskelmasse samt sunde knogler.

a

Selvpleje er af afgørende betydning og kollagentilskud kan indgå som en værdifuld del af dit personlige velvære-ritual. Når du hver morgen konsekvent nyder en velsmagende kollagen-drik, skaber det en positiv start på dagen og sender en påmindelse om, at du fortjener at have fokus på dit eget velvære.

a

Forskellen mellem Verisol® kollagen og almindelige kollagentilskud

Det ligger primært i behandlingen af kollagenet. Verisol® kollagen er hydrolyseret, hvilket betyder, at kollagenet er nedbrudt i mindre peptider. Dette gør det lettere for kroppen at optage og resulterer i mere effektive resultater. Verisol® kollagen gennemgår en patenteret hydrolyseringsmetode med en molekylvægt på 2000 Dalton (2kDa).

a

Biotilgængelighed er afgørende, når det kommer til kollagen og andre næringsstoffer, vi ønsker at tilføre vores krop. Jo højere biotilgængelighed, jo bedre optages stoffet. Derfor er molekylvægten af kollagen vigtig, og den ligger normalt mellem 2000-6000 dalton (2kDa-6kDa) for kollagenpulver. Lavere molekylvægt betyder nemmere optagelse.
a

Almindelige kollagentilskud er ikke altid hydrolyserede, og de kan indeholde større kollagenpeptider, som er mindre biotilgængelige og optages måske ikke så godt af kroppen som hydrolyseret kollagen med lavere molekylvægt. Der findes flere hydrolyserede kollagenpulvere på markedet, men molekylvægten varierer afhængigt af produktet og hydrolyseringsmetoden. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på molekylvægten og vælge det bedste kollagenprodukt, der passer til ens behov.